#JUSTADDFUN

Når det virkelige liv ikke er lige så legendary, som de andres, så er det vigtigt at tilføje lidt FUN! Det kan være ægte skrald, at alt og alle i feedet er så pisse perfekte. Derfor har vi lavet et track til alle os, som ikke altid kan poste et 12-tal fra skolen eller en 6-pack ved poolen. Til alle os, som på et eller andet tidspunkt har følt os som fuck-ups – her kommer vores konge!

FUN LIGHT PÅ TIKTOK

Fun FACTS

Se de mange FUN Fact om FUN Light lige her!

EIQU MILLER

Eiqu er en dygtig youtuber, og han sørger selv for at holde livet muntert. Når hverdagen er allermest grå, tager han de svedigste farver på.

Og når livet er lidt wack, fyrer han op for nogle solide beats, og sætter ild til gulvet med sine moves. When life gives you lemons, så kyl dem tilbage i livets fjæs. Hvad faen smider du også med citrusfrugter for liv?

Play Video

KONGEN AF FUCK-UPS

Eiqu og FUN Light har lavet forårets sprødeste hit – Kongen af Fuck-ups – med en sygt sjov video. Det er et track om hvordan det føles, når ens liv, ikke kan leve op til vildskaben på SoMe.

En sang om at give slip på presset og elske sig selv, også når man fucker up. For hey, hvem gør ikke det? <3

EIQU PÅ INSTAGRAM

EIQU PÅ YOUTUBE

EIQU PÅ FACEBOOK 

SPIL PÅ SPOTIFY

Kongen af Fuckups er også på spotify, så du kan smide den på alle dine playlister – den passer
perfekt til dans, gåture, farverig saftevand, flytning, besøg hos kommunen, mellemmadder, træning,
alt muligt andet, og naturligvis; at fucke up.
 

COLORFUL COLLAB

Sangen er skabt i tæt samarbejde med FUN Light, der virkelig lever Just Add FUN. Tænk bare; med kun én flaske FUN kan du trylle 4,5 liter røvkedeligt vand om til 5 liter velsmagende, læskende, farverig FUN.

Det er da den nemmeste måde EVER at sætte kulør på hverdagen 🙂

FUN LIGHT PÅ INSTAGRAM

FUN LIGHT PÅ YOUTUBE

FUNLIGHT PÅ FACEBOOK