Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål eller to, du gerne vil have svar på?
Så tag et kig på vores ofte stillede spørgsmål, og få svar på dem lige her!
Har du andre spørgsmål vi kan svare på, sjove historier du vil dele med os eller andet vi kan hjælpe dig med? Så tøv endelig ikke med at række ud!

Vi skulle have plads til nogle nye lækre varianter på hylderne, så vores FUN Light med hyldeblomst er desværre udgået og kan derfor ikke længere købes. 

Svenskerne er beriget med mange fantastiske FUN Light varianter, og det er desværre ikke alle, som kan købes i Danmark. Det sker indimellem, at svenske varianter også bliver lanceret i Danmark, men der kommer ikke samme sortiment, da Danske og Svenske smagsløg til trods for den korte afstand, er meget langt fra hinanden. 

Holdbarhedsdatoen står på selve flasken og ikke på proppen. Vores fantastiske varianter kommer i mange skønne farver, så det kan nogle gange være svært, at spotte den, men den er der altid. 

FUN Light indeholder sødestofferne cyklamat, acesulfamkalium og sucralose. Dette står selvfølgelig også på ingredienslisten på flasken. 

FUN Light kan heldigvis købes i rigtig mange dagligvarebutikker. De er en del af det faste sortiment i Kvickly, Meny, Føtex og Bilka. Derudover kommer de løbende på kampagne i andre mindre dagligvarebutikker. 

KONTAKT

Din mening er vigtig for os! Fortæl os hvad du synes om vores produkter – også hvis der er noget du mener, vi kan forbedre. Du når os bedst via kontaktskemaet nedenfor eller på vores Facebookside. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.